Aanbod

Zonwerende raamfolie

domo-design-raamfolie domo-design-zonwerende-raamfolie-na

Zonwerende folie, wat betekend dit voor mij?

Simpelweg betekend dit dat u gedurende het hele jaar een warmte reductie van tot wel 90% kunt verwachten zonder dat u hier enige omkijk naar heeft. Het probleem met dure traditionele zonwering is, naast de prijs, dat in de meeste gevallen de zonwering pas naar beneden of open gaat op het moment dat er al een grote hoeveelheid aan warmte te ruimte in is gekomen. Hier naast is het ook nog het geval dat uw zicht gedeeltelijk of some geheel wordt ontnomen door screens of schermen. Met onze hoogwaardige zonwerende raamfolie is dit niet het geval. U kunt genieten van een frisse ruimte zonder het verlies van daglicht en zonder hier extra tijd in te steken.

Zonwerende folie wordt zowel binnen als buiten toegepast, de positie waar het wordt toegepast is afhankelijk van het type raam dat u wilt laten beplakken.

Voordelen op een rijtje

  • Uw profiteert met onze zonwerende folie van zonwering in combinatie met natuurlijk licht. Ook zijn reflecties en schitteringen door de ramen verleden tijd!

  • Het is een duurzame investering. Het helpt om het energiegebruik te verlagen maar tegelijk het comfort te verbeteren.

  • Onze kwaliteitsfolie zorgt er voor dat schadelijke UV-stralen tot 99% worden geblokkeerd en het verminderd overmatige warmteontwikkelingen tot wel 9 graden!

  • Zorgt voor meer privacy in huis. Door de spiegelende laag is het overdag lastiger om naar binnen te kijken. De sterkte van de weerspiegeling is afhankelijk van de soort folie die wordt gekozen.

Calculator en prijsopgave voor zonwerende raamfolie

Bekijk direct wat het laten beplakken van zonwerende raamfolie voor u gaat kosten. Na het invullen van dit formulier ontvangt u de calculatie via de mail. Wij reageren doorgaans al binnen 48 uur. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

1
Verder met aanvragen van prijsopgave
2
Last Page
Op welke verdieping(en) zijn de ramen? *
Wat voor soort(en) glas zijn de ramen? *
Om hoeveel ramen gaat het? *
Vul de afmetingen van de ramen per regel in (in centimeters) *
Geschatte prijs: *
0.00
,-
Volledige naam *
Particulier of zakelijk? *
Telefoonnummer *
E-mailadres? *
Adres *
Postcode *