Trap wrappen materialen

Hoogwaardige materialen voor trap wrappen bij Domodesign

Bij Domodesign streven we naar kwaliteit en duurzaamheid in onze trapwrapproducten en -materialen. Onze ‘Trap Wrappen Materialen’ bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige materialen die worden gebruikt om uw trap te transformeren en te vernieuwen.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

Duurzame PVC-folies

Wij bieden hoogwaardige PVC-folies die speciaal zijn ontworpen voor trapwrappen. Deze folies zijn duurzaam, krasbestendig en verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen. Ze bieden niet alleen een esthetische upgrade voor uw trap, maar ook een langdurige bescherming tegen dagelijkse slijtage.

 

Realistische houtnerfstructuren

Voor diegenen die de warmte van hout willen behouden, bieden we realistische houtnerfstructuren aan. Deze materialen combineren de natuurlijke uitstraling van hout met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van folie, waardoor uw trap een tijdloze en elegante uitstraling krijgt.

 

Metallic afwerkingen

Onze collectie van metallic afwerkingen voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan uw trap. Met glanzende, metallic effecten creëren deze materialen een eigentijdse uitstraling die de esthetiek van uw interieur verrijkt.

 

Textuurrijke oppervlakken

Naast traditionele materialen bieden we ook diverse textuurrijke oppervlakken aan voor trapwrappen. Deze variëren van gestructureerde, reliëfachtige afwerkingen tot gladde en matte texturen, waardoor u een breed scala aan keuzes heeft om de uitstraling van uw trap aan te passen.

 

Advies en keuzemogelijkheden

Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste materialen die passen bij uw smaak en interieurstijl. We bieden advies en ondersteuning gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat uw trapwrapproject voldoet aan uw verwachtingen.

 

Kwaliteit en toewijding

Bij Domodesign streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in kwaliteit en service. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd en toegepast met vakmanschap om een prachtige en duurzame traprenovatie te garanderen.

 

Begin met het upgraden van uw trap

Ontdek de hoogwaardige materialen die beschikbaar zijn voor trapwrappen bij Domodesign. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en laat ons u helpen bij het kiezen van de beste materialen om uw trap een opmerkelijke upgrade te geven.

Bij Domodesign geloven we in hoogwaardige materialen die uw trap omtoveren tot een prachtig en duurzaam pronkstuk binnen uw interieur.