Aanbod

Trap wrappen

Bij Domodesign streven we naar het omvormen van trappen tot opvallende pronkstukken in uw interieur. Onze ‘Trap Wrappen’ service biedt een innovatieve en stijlvolle manier om uw trap een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Trap wrappen voor Trap wrappen na

Het laten wrappen van je trap, wat houdt dat in?

Waarom is het wrappen van je trap een goede keuze? Een trap is vaak een centraal punt in de woning en is dus iets wat erg opvalt. Met het verbouwen van het huis of simpelweg het veranderen van het interieur, is de trap daarom niet te vergeten. Maar het laten renoveren van uw trap kan voor veel overlast zorgen. Een traprenovatie kan veel tijd, werk en gedoe met zich meenemen. De renovatie kan al snel een aantal dagen duren, voordat de trap weer gebruikt kan worden. Wanneer de trap helemaal wordt vervangen, duurt het minimaal 2 dagen om de trap te schilderen, aangezien de tredes om en om gedaan moeten worden.

Het laten wrappen van uw trap is de nieuwe, efficiënte manier van traprenovatie. Het geeft een strakke look en de keuze is gigantisch. U kunt al snel een erg luxe look realiseren voor een relatief lage prijs. Aangezien onze folies meer dan 3x zo dik zijn als bijvoorbeeld verf, biedt het ook nog een beschermende factor aan uw trap. De trap wordt namelijk veel gebruikt dus is het natuurlijk fijn als deze wel zo goed beschermd is. Dit is zeker het geval als uw trap wordt gewrapt.

Een trap wrappen, hoe verloopt dat?

Als start..

Komt onze monteur bij u aan en zal zelf uw traptreden schoonmaken, dit hoeft u niet zelf te doen.

Vervolgens..

Zal onze monteur na het grondig schoonmaken beginnen aan het verwerken van de folie. Al snel zult u de mooie verandering zien!

En uiteindelijk..

Is het wrappen van uw trap klaar, uw huis zal direct een nieuwe uitstraling hebben en het meubel ziet er als nieuw uit. Binnen 1 dag geregeld!

Waarom je trap wrappen?

Trap wrappen biedt een eigentijdse en duurzame oplossing voor het vernieuwen van uw trap. Domodesign’s trapwraps transformeren de uitstraling en beschermen uw trap tegen dagelijkse belasting. Met diverse kleuren en texturen kunt u uw trap aanpassen aan uw interieurstijl, zonder de kosten van een volledige renovatie.

  • Goedkoop. Een normale traprenovatie kan als snel hoog in prijs oplopen, het laten wrappen is een goedkoop alternatief

  • Snelle, schone renovatie. Het wrappen van de trap is vaak binnen 1 dag gedaan zonder overlast.

  • Hoge kwaliteit. Onze folies zijn van hoge kwaliteit, zijn goed schoon te houden en vormen een bescherming voor uw meubels.

Wat zijn de opties?

Hier kunt u een overzicht vinden van de soorten folie die wij aanbieden. Elke categorie heeft nog meerdere opties dan wat hier staat uitgebeeld, maar dit zal u een geheel beeld geven van wat de opties allemaal zijn. Hoe ziet uw ideale trap eruit?

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

Wrappen van trappen ook beschikbaar voor bedrijven

Domodesign biedt professionele trapwrapping voor bedrijven, waardoor niet alleen een moderne uitstraling ontstaat, maar ook duurzame bescherming tegen slijtage. Aanpasbaarheid en personalisatie staan centraal, waardoor uw zakelijke trap perfect aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. Upgrade vandaag nog de entree van uw bedrijf met trapwrappen van Domodesign.

  • Creëert een professionele uitstraling, waardoor bedrijven indruk maken op klanten en medewerkers bij de entree.

  • Onze zakelijke trapwraps bieden een moderne uitstraling met duurzame bescherming tegen slijtage.

  • Uw zakelijke trap perfect afgestemd op uw bedrijfsidentiteit dankzij onze aanpasbare en persoonlijke trapwraps.

12 jaar ervaring

210 projecten

180 tevreden klanten

25000+m verwerkte folie

Inspiratie opdoen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

En dit is nog maar een begin, het assortiment is gigantisch dus de opties zijn eindeloos. Van een levensechte hout-look op uw tredes met mat zwarte stootborden tot een marmeren trap, alles kan!

Trap wrappen prijsopgave aanvragen?

Probeer alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Wij reageren doorgaans al binnen 48 uur. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u liever contact via de telefoon of mail?

Waarom Domo Design?