Meubel wrapping materialen

Ontdek de kwalitatieve materialen voor meubels wrappen bij Domodesign

Bij Domodesign omarmen we kwaliteit en innovatie in onze materialen voor meubelwrapping. Onze ‘Meubels Wrappen Materialen’ categorie biedt een uitgebreide inkijk in de hoogwaardige materialen die we gebruiken om meubels te transformeren en een nieuwe uitstraling te geven.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

Hoogwaardige wrapping materialen

Wij presenteren een uitgebreide selectie van materialen die zorgvuldig zijn gekozen voor hun duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Van premium PVC-folies tot realistische texturen en speciale afwerkingen, onze materialen beloven een superieure kwaliteit die voldoet aan de hoogste normen.

 

Duurzame PVC-folies

Onze PVC-folies bieden een veelzijdige en duurzame optie voor meubelwrapping. Beschikbaar in diverse kleuren, glansniveaus en texturen, bieden deze folies niet alleen esthetische veelzijdigheid maar zijn ze ook bestand tegen dagelijkse slijtage en eenvoudig te onderhouden.

 

Realistische houtnerfstructuren

Voor diegenen die de warmte en charme van hout willen behouden, bieden we realistische houtnerfstructuren aan. Deze materialen combineren de natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van duurzame en gemakkelijk te reinigen oppervlakken, wat resulteert in een tijdloze en elegante toevoeging aan uw meubels.

 

Opvallende Metallic en Steenachtige Texturen

Voor een eigentijdse en moderne uitstraling bieden we opvallende metallic en steenachtige texturen aan. Deze materialen voegen een vleugje luxe toe aan uw meubels en creëren een stijlvolle en gedurfde look die uw interieur verrijkt.

 

Advies en keuzemogelijkheden

Bij Domodesign geloven we in het bieden van advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Onze deskundige teams staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste materialen die passen bij uw smaak, stijl en de beoogde uitstraling voor uw meubels.

 

Kwaliteit en toewijding aan uw meubels

Wij streven naar kwaliteit en toewijding in elk project dat we aannemen. Door hoogwaardige materialen te gebruiken, bieden we niet alleen esthetische waarde, maar ook duurzaamheid en functionaliteit voor uw gewrapte meubelstukken.

 

Begin met het transformeren van uw meubels

Ontdek de uitgebreide materialen die beschikbaar zijn voor het wrappen van uw meubels bij Domodesign. Neem contact met ons op voor een consultatie en laat ons u helpen bij het kiezen van de beste materialen om uw meubels een opmerkelijke upgrade te geven.

Bij Domodesign zetten we ons in voor hoogwaardige materialen die uw meubels transformeren tot prachtige kunstwerken binnen uw interieur.

Bij Domodesign streven we ernaar om trappen te transformeren tot indrukwekkende en persoonlijke statements binnen uw huiselijke omgeving.