Aanbod

Meubels wrappen

Interior,Of,Modern,Empty,Wardrobe,RoomInterior of modern empty wardrobe room

Het wrappen van meubels, wat houdt dan in?

Het laten wrappen van meubels is iets dat steeds vaker voorkomt. Heeft u meubels die enigszins uit de mode zijn geraakt en wilt u graag een andere look zonder uw gehele inboedel te hoeven vervangen, dan kunt u uw huidige meubels een nieuw leven inblazen doormiddel van de hoogwaardige interieur folies van Domo Design.

Heeft U een tafel waarvan het blad vaal begint te worden en wilt U graag weer wat anders? Dan is het laten beplakken de juiste oplossing. Van een licht groen tafelblad tot een marmerlook badkamer kastje en van een mat zwarte kleding kast tot een leerlook op uw dressoir, vrijwel alles is mogelijk.

Het wrappen van het buitenaanzicht van uw meubels zit standaard in de behandeling, mocht U bijvoorbeeld graag de binnenkant van uw kast willen laten beplakken dan is dit natuurlijk ook mogelijk op aanvraag!

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

Als start..

Komt onze monteur bij u aan en zal zelf uw meubel(s) schoonmaken en indien nodig demonteren, dit hoeft u niet zelf te doen.

Vervolgens..

Zal onze monteur na het grondig schoonmaken beginnen aan het verwerken van de folie. Al snel zult u de mooie verandering zien!

En uiteindelijk..

Is uw meubel klaar, uw huis zal direct een geheel nieuwe uitstraling hebben en het meubel zal er als nieuw uit zien. Vaak is dit binnen 1 dag al gereed!

Waarom je meubels wrappen?

Vaak is het niet nodig om uw huidige meubilair te vervangen aangezien alles nog in goede staat is, maar wilt u gewoon graag een ander kleurtje in huis en dan is het natuurlijk zonde om duizenden euro’s uit te geven aan nieuw meubilair.

Wij van Domo Design zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling door uw huidige meubilair te voorzien van onze hoogwaardige interieur folies.

  • Bepaald zelf volledig de stijl. Door ons grote assortiment is er voor iedereen iets!

  • Duurzaam. In plaats van vervangen, geeft u uw meubilair een nieuwe look

  • Hoge kwaliteit. Onze folies zijn van hoge kwaliteit, zijn goed schoon te houden en vormen een bescherming voor uw meubels.

Wat zijn de opties?

Hier kunt u een overzicht vinden van de soorten folie die wij aanbieden. Elke categorie heeft nog meerdere opties dan wat hier staat uitgebeeld, maar dit zal u een geheel beeld geven van wat de opties allemaal zijn.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

12 jaar ervaring

210 projecten

180 tevreden klanten

25000+m verwerkte folie

Inspiratie opdoen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

En hier houdt het natuurlijk niet op, ga je voor een gouden kledingkast of voor een matzwart tafelblad. De opties zijn eindeloos.

Maak een keuze uit wrappen, of zonwerende raamfolie.