Aanbod

Keuken wrappen

domo-design-keuken-voordomo-design-keuken-na

Het wrappen van een keuken, hoe gaat dat in zijn werk?

Bij het wrappen van een keuken beplakken wij de buitenoppervlakten van de keuken. Wij bieden een ruim assortiment van hoge kwaliteit folies die speciaal zijn ontwikkeld voor interieur, waardoor de keuken volledig naar persoonlijke wens kan worden gerestyled.

Door de kras- en stootvrije folie zal de keuken mooi blijven en kan deze zeker weer 5 á 10 jaar mee vooruit. Ook is de keuken erg makkelijk schoon te houden, de keuken kan gewoon schoon worden gemaakt met schoonmaakmiddel.

Het wrappen van het buitenaanzicht van de keuken zit standaard in de behandeling. Op aanvraag kan het keukenblad ook worden beplakt. De apparatuur, binnenkant en handgrepen zitten niet inbegrepen.

Hoe ziet de dag er uit?

Als start..

Komt onze monteur bij u aan en zal zelf alle frontjes demonteren en schoonmaken, dit hoeft u niet zelf te doen.

Vervolgens..

Zal onze monteur na het grondig schoonmaken beginnen aan het verwerken van de folie. Al snel zult u de mooie verandering zien!

En uiteindelijk..

Is uw nieuwe keuken klaar, uw huis zal direct een geheel nieuwe uitstraling hebben. Vaak is dit binnen 1 dag al gereed!

Waarom je keuken wrappen?

Een nieuwe keuken is vaak een gigantische investering, niet alleen door wat het kost, maar ook door de tijd die er in zit om het te laten vervangen. Vaak is het ook de uitstraling dat verouderd terwijl het apparatuur nog prima in orde is.

Aangezien wij volledig gebruik maken van folies, kunt u een luxe look, zoals marmer, realiseren voor een relatief lage prijs!

  • Snelle renovatie, vaak binnen 1 dag al gereed!

  • Duurzaam, in plaats van vervangen, geeft u de keuken een nieuwe look

  • Volledig naar eigen smaak, door ons grote assortiment folie zit er voor iedereen wat tussen

Wat zijn de opties?

Hier kunt u een overzicht vinden van de soorten folie die wij aanbieden. Elke categorie heeft nog meerdere opties dan wat hier staat uitgebeeld, maar dit zal u een geheel beeld geven van wat de opties allemaal zijn.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

12 jaar ervaring

210 projecten

180 tevreden klanten

25000+m verwerkte folie

Inspiratie opdoen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

En dit is nog maar een begin, je kan het zo leuk en gek maken als je zelf wilt. Van mat zwarte frontjes met marmeren achterwanden tot een licht blauwe Scandinavische look.

Maak een keuze uit wrappen, of zonwerende raamfolie.