Horeca oplossingen

Interieur folie is tegenwoordig steeds populairder aan het worden voor de Horeca. Het grootste voordeel van interieurfolie binnen de Horeca is de mogelijkheid om de look & feel van je gehele etablissement een nieuw leven in te blazen.

Bij het wrappen van het interieur in uw hotel, restaurant, receptie of zelfs een bar wordt standaard de buitenoppervlakte van het des betreffende meubel beplakt met speciaal ontwikkelde interieur folies in alle soorten en maten.

Wilt u weten wat wij voor uw Horeca etablissement kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een gratis prijsopgave aan.

Receptie

De receptie in bijvoorbeeld uw hotel wordt gezien als het visitekaartje van uw bedrijf. Hier wil je natuurlijk dat alles er tip top uitziet. Een verouderde receptiebalie kan je een prachtige metamorfose geven door het gebruik van onze hoogwaardige interieur folies.

Waarom interieurfolie?

Het herstylen van uw interieur met interieur folie is een innovatieve en duurzame manier om uw bedrijf een nieuwe uitstraling te geven. Door de snelle verwerk methode krijgt u een geheel nieuwe look zonder de bijkomende overlast.

Wij gebruiken alleen folies van hoge kwaliteit om u te voorzien van het best haalbare resultaat.

  • Duurzaam. Het is niet nodig om een geheel niet interieur aan te schaffen.

  • Geen overlast. Het meubilair kan allemaal op hun plek blijven staan terwijl wij er aan werken.

  • Goedkoop alternatief. Een nieuwe stijl aankopen kan een hele grote investering zijn.

Wat zijn de opties?

Hier kunt u een overzicht vinden van de soorten folie die wij aanbieden. Elke categorie heeft nog meerdere opties dan wat hier staat uitgebeeld, maar dit zal u een geheel beeld geven van wat de opties allemaal zijn.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

12 jaar ervaring

210 projecten

180 tevreden klanten

25000+m verwerkte folie

Inspiratie opdoen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

Voor elk gewenste uitstraling binnen uw bedrijf kunnen wij een oplossing vinden. Uw creativiteit is het limiet wat wij kunnen leveren.