Deur wrapping materialen

Hoogwaardige materialen voor deuren wrappen bij domodesign

Domodesign biedt een scala aan hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen voor het wrappen van deuren. Onze ‘Deuren Wrappen Materialen’ omvatten een uitgebreide selectie van duurzame en esthetisch aantrekkelijke opties om uw deuren te transformeren.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment.

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

Duurzame PVC-folies

Onze hoogwaardige PVC-folies zijn een populaire keuze voor deuren wrappen vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze folies zijn bestand tegen slijtage, krasbestendig en beschikbaar in een breed scala aan kleuren en texturen, waardoor ze perfect zijn om uw deuren een frisse uitstraling te geven.

 

Realistische houtnerfstructuren

Voor diegenen die de warmte en charme van hout willen behouden, bieden we realistische houtnerfstructuren aan. Deze materialen bootsen de natuurlijke textuur en uitstraling van hout na, waardoor uw deuren een elegante en klassieke look krijgen, zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak.

 

Metallic afwerkingen

Onze collectie van metallic afwerkingen voegt een eigentijds en modern tintje toe aan uw deuren. Met glanzende, metallic effecten creëren deze materialen een verfijnde en eigentijdse uitstraling die uw interieur verrijkt.

 

Textuurrijke oppervlakken

Naast traditionele materialen bieden we een scala aan textuurrijke oppervlakken aan voor deuren wrappen. Van gestructureerde, reliëfachtige afwerkingen tot gladde, matte texturen, onze materialen bieden een breed scala aan keuzes om de uitstraling van uw deuren aan te passen.

 

Advies en keuzemogelijkheden

Onze deskundige teams staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de beste materialen die passen bij uw smaak en interieurstijl. We bieden advies en ondersteuning gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat uw deurwrapproject voldoet aan uw verwachtingen.

 

Kwaliteit en toewijding

Bij Domodesign streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in kwaliteit en service. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd en toegepast met vakmanschap om een prachtige en duurzame deurrenovatie te garanderen.

 

Begin met het upgraden van uw deuren

Ontdek de hoogwaardige materialen die beschikbaar zijn voor deuren wrappen bij Domodesign. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en laat ons u helpen bij het kiezen van de beste materialen om uw deuren een opmerkelijke upgrade te geven.

Bij Domodesign geloven we dat hoogwaardige materialen de sleutel zijn tot een succesvolle en duurzame deurwrapservice die voldoet aan uw esthetische verwachtingen.

Bij Domodesign geloven we in hoogwaardige materialen die uw trap omtoveren tot een prachtig en duurzaam pronkstuk binnen uw interieur.