Aanbod

Deuren wrappen

Bij Domodesign bieden we een innovatieve en stijlvolle oplossing om de uitstraling van uw deuren te vernieuwen. Het wrappen van deuren stelt u in staat om uw deuren een geheel nieuwe look te geven, passend bij uw smaak en interieurstijl.

Deuren wrappen na Deuren wrappen voor

Deuren naadloos laten wrappen

Omdat het schilderen van deuren veel voorbereiding (schuren, grondlaag aanbrengen en aflakken) vraagt, is een strakke deurwrap een uitstekend alternatief. Deurfolies zijn snel en gemakkelijk aan te brengen én er is maar 1 laag nodig voor een perfecte dekking. Binnen 1 dag zijn uw deuren al gewrapt, zodat u direct uw nieuwe deuren kunt gebruiken. Wrappen is een duurzame en innovatieve oplossing om uw deuren nieuw leven in te blazen. Doordat uw huidige binnen -of buitendeuren een opfrisbeurt krijgen, scheelt dit ook flink in de portemonnee. 

De exacte kosten zijn afhankelijk van de type deuren en de grootte van het project. Omdat een deurfolie naadloos en vakkundig moeten worden aangebracht, is het verstandig om een professional in te schakelen. Wij beplakken uw deuren met hoogwaardige folies, zodat u jarenlang geniet van een nieuwe uitstraling. Daarnaast zorgt de folie voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Maak een verpletterende indruk met een strak gewrapte binnen of buitendeur, van uw huis of bedrijf.

Uw deur laten wrappen, wat houdt dat in?

Het laten wrappen van deuren is iets waarvan mensen niet weten dat het kan of überhaupt bestaat. Toch is dit een duurzame en gemakkelijke manier om de look van uw huis aan te pakken, zonder een grote verandering te maken. Veel deuren worden standaard geleverd in het wit, een kleur die binnen een aantal jaar als snel verkleurd. Daarnaast raken de randen beschadigd, doordat de deur veel te verduren heeft. Standaard beplakken wij de voor -en achterkant van de deur. Op aanvraag wrappen wij de deur rondom, zodat ook de zijkant wordt meegenomen. 

Uw deurwrap van A tot Z geregeld

Als start..

Na een kopje koffie zal onze monteur beginnen met het verwijderen van het deurbeslag en het schoonmaken van de deur(en)

Vervolgens..

Na het schoonmaken, wordt de deur vakkundig gewrapt. Dit wordt allemaal ter plaatse gedaan zonder dat de deur er uit hoeft.

En uiteindelijk..

Na het terug plaatsen van het deurbeslag zal u meteen een nieuwe look in huis hebben. Dit is vaak al binnen een paar uur geregeld.

Waarom uw deuren wrappen?

Geef uw deuren een frisse look met Domodesign’s deurenwrapservice. Ontdek diverse ontwerpen, kleuren, en patronen met hoogwaardige, duurzame materialen voor langdurige bescherming. Maatwerk en personalisatie staan centraal, waarbij uw deuren een reflectie worden van uw persoonlijke stijl. Onze experts begeleiden u door het proces, met focus op kwaliteit en tevredenheid. Upgrade uw deuren vandaag nog met Domodesign’s deurwrapservice.

  • Snelle herstyling. Binnen een paar uur al gereed en direct te gebruiken.

  • Beschermend. Onze hoge kwaliteit folie zorgt voor de nodige bescherming van de deur.

  • Groot assortiment. Door ons grote assortiment folies is er voor elke stijl een mogelijkheid.

Wat zijn de opties?

Hieronder vindt u een overzicht van onze deurfolies. Elke categorie, van hout tot effen kleuren, heeft nog meerdere opties dan wat hier staat uitgebeeld. Hierdoor krijgt u al een goed beeld van alle mogelijkheden. Heeft u interesse in één van de deurfolies of wilt u graag advies? Neem direct contact op en samen komen we tot de perfecte deurwrap.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

Deuren wrappen voor bedrijven

Domodesign biedt zakelijke klanten een stijlvolle deurenwrapservice. Ontdek diverse ontwerpen en kleuren met hoogwaardige materialen voor langdurige bescherming. Maatwerk en personalisatie staan centraal, waardoor uw zakelijke deuren perfect aansluiten bij de identiteit van uw bedrijf. Begin vandaag met het upgraden van uw bedrijfsdeuren en maak een statement binnen uw zakelijke interieur.

  • Domodesign's deurenwraps transformeren uw bedrijfsdeuren voor een moderne en professionele uitstraling.

  • Onze deurwraps bieden niet alleen een nieuwe look, maar ook langdurige bescherming tegen slijtage.

  • Met maatwerk en personalisatie krijgen uw bedrijfsdeuren een unieke uitstraling die perfect past bij uw onderneming.

12 jaar ervaring

210 projecten

180 tevreden klanten

25000+m verwerkte folie

Inspiratie opdoen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

En dit is maar een klein voorbeeld, het assortiment is gigantisch dus de opties zijn eindeloos. Van een levensechte hout-look op uw deur tot een mat zwarte look, de opties zijn eindeloos.

Deuren wrappen prijsopgave aanvragen?

Probeer alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Wij reageren doorgaans al binnen 48 uur. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u liever contact via de telefoon of mail?

Waarom Domo Design?