Aanbod

Bureau wrappen

Domodesign biedt een innovatieve oplossing om uw werkruimte te verfraaien en aan te passen aan uw eigen stijl met onze bureau wrap service. Ontdek de vele voordelen van het wrappen van uw bureaus voor een unieke en persoonlijke uitstraling.

bureau-gewrapped-hout-look-voor bureau-gewrapped-hout-look-na

Het wrappen van bureau's, wat houdt dan in?

Bureau’s wrappen is de moderne oplossing voor een ouderwets probleem. Het schilderen van bureau’s kan tijdrovend en kostbaar zijn, maar met onze strakke en duurzame bureauwrapping is dat verleden tijd. Onze hoogwaardige folies zijn snel en gemakkelijk aan te brengen, en binnen korte tijd heeft uw bureau een volledig nieuwe look. Of het nu om een kantoormeubel of een thuiswerkplek gaat, onze wrappingtechniek geeft uw bureau een nieuw leven en transformeert het in een stijlvol en eigentijds meubelstuk.

Uw bureau laten wrappen, hoe werkt dat?

Als start..

Ons team begint met een grondige inspectie en reiniging van het bureauoppervlak, waarbij elk detail wordt verzorgd voor de beste resultaten.

Vervolgens..

Met uiterste precisie worden hoogwaardige folies aangebracht, waarbij elke hoek en rand zorgvuldig gewrapt wordt voor een perfecte afwerking.

En uiteindelijk..

Het bureau transformeert volledig, met een frisse en vernieuwde uitstraling. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van bureauwrapping.

Waarom uw bureau wrappen?

Transformeer uw werkruimte met het wrappen van bureau’s. Ontdek stijlvolle en functionele opties, kleurenrijkdom, duurzame materialen en maatwerk voor een unieke uitstraling. Vertrouw op ons advies en begeleiding voor een hoogwaardige bureauwrapservice. Upgrade vandaag nog uw bureau en geef uw werkruimte een vernieuwde, persoonlijke touch.

  • Snelle transformatie. Klaar binnen enkele uren en direct in gebruik..

  • Beschermend. Onze hoogwaardige folie beschermt uw bureau tegen dagelijkse gebruikssporen.

  • Diverse Opties. Met ons uitgebreide assortiment folies is er voor elke stijl een passende mogelijkheid.

Wat zijn de opties?

Verken ons gevarieerde bureauwrapping-assortiment, van houtstructuren tot effen kleuren, er is een overvloed aan keuzes. Voor specifieke folies of deskundig advies, aarzel niet om contact op te nemen.

Hout

Diverse houtlook folies met voelbare structuur, veel opties en vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.

Marmer/steen

Van licht marmer tot basalt, geef uw interieur een luxe look door ons marmer/steen assortiment

Beton

Een beton look geeft een industriële look aan uw interieur, ons assortiment varieert in kleur, structuur en glans.

Metaal

In onze metaalfolies zijn echte stukjes metaal toegevoegd voor een levensecht resultaat. Te krijgen in verschillende kleuren en structuren.

Textiel

Door het gebruik van meerdere lagen heeft deze folie een gigantisch realistisch effect, hier door is het nauwelijks van het echt te onderscheiden.

Leer

Een indrukwekkende folie met een levensecht leer structuur. Van krokodillen tot slangen leer is er voor iedereen wel een geschikte optie.

Effen kleur

Het kleurenpallet van onze folies. Gaat u voor olijf groen of toch liever voor mat zwart? De opties zijn eindeloos met onze effen kleuren.

Hoogglans

Voor een strak simpel design kunt u gaan voor onze hoogglans folie. De gladde bovenlaag zorgt er voor dat het goed schoon te houden is.

Ook voor bedrijven...

Transformeer uw bedrijfsomgeving met het wrappen van bureau’s. Ontdek stijlvolle en functionele opties, duurzame materialen en maatwerk. Vertrouw op ons ervaren team voor deskundig advies en begeleiding. Upgrade vandaag nog uw bedrijfsbureaus met de kwalitatieve bureauwrapservice van Domodesign.

  • Ontdek diverse stijlopties voor bureauwrappen bij Domodesign, geschikt voor diverse werkruimtes.

  • Ervaar hoogwaardige bureauwraps met duurzame materialen en afwerkingen voor een langdurige, aantrekkelijke uitstraling.

  • Creëer een unieke werkruimte die uw stijl weerspiegelt met Domodesign's maatwerk en personalisatie.

12 jaar ervaring

210 projecten

180 tevreden klanten

25000+m verwerkte folie

Inspiratie opdoen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan snel de mogelijkheden!

En dit is maar een klein voorbeeld, het assortiment is gigantisch dus de opties zijn eindeloos. Van een levensechte hout-look op uw deur tot een mat zwarte look, de opties zijn eindeloos.

Bureau wrappen prijsopgave aanvragen?

Probeer alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Wij reageren doorgaans al binnen 48 uur. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u liever contact via de telefoon of mail?

Waarom Domo Design?